Нови сајт и форум Удружења

Корисников грб
UdruženjeUSNSS
Уредник
Поруке: 13
Придружен: 12 Мар 2019, 00:06
Контакт:

Нови сајт и форум Удружења

Порука од UdruženjeUSNSS »

Поштоване грађанке и грађани насеља Степа Степановић,

са великим задовољством вас обавештавамо да смо у претходном периоду оформили сајт и нови форум.

Можете писати на новом форуму Удружења.

Као један од основних канала комуникације, форум је од 2012. године значајно утицао на наше насеље и био редовно праћен од великог броја људи. Молимо вас да отварате теме и без устезања пишете о свим добрим и лошим странама насеља. Јавност рада и добронамерне критике први су корак ка побољшању квалитета живота и заштити наших интереса. Потрудимо се сви заједно да форум што пре заживи (препорука је да сви користимо ницкове са старог форума, како бисмо остали препознатљиви).

Позивамо грађане нашег насеља да подрже будуће акције. Оне не само да директно утичу на наш свакодневни живот, већ су и више од тога: нпр. обезбеђивање услова за изградњу неопходних садржаја директно је утицало на повећање цене станова у насељу.

Иза нас је остао тежак период рада, након којег је Удружење изашло јаче и са унапређеним капацитетима.

Учланите се у Удружење како бисмо били још јачи; уколико нисте у могућности да будете активни чланови, рад Удружења можете помоћи и донацијама. Суштински, читаво насеље доживљавамо као велико Удружење, јер радимо за заједнички интерес и добробит свих, без изузетка. Крупни проблеми још увек нису затворени, зато очекујемо подршку на терену. Јер се само заједно и сложно можемо изборити против деградације насеља, само узајамном подршком бићемо у могућности да обезбедимо услове за изградњу садржаја који су нам неопходни.

Од нас све зависи!

duka65
Станар
Поруке: 2
Придружен: 27 Јун 2019, 12:11

Re: Нови сајт и форум Удружења

Порука од duka65 »

Poštovani Уредниче тј Уредници Сајта "УдружењеУСНСС" ( треба на лат.),
Хвала Вам велико и свака вам част на великом труду да обновите рад сјајног сајта "СТЕПА.РС"......Иако нисам Ваш станар, Ви сте мени
толико помогли и као људи, суграђани, да не могу да Вам се одужим!....Наиме, учланио сам се, по препоруци на ваш стари сајт, у очајању !!!!
Као становник НБГД доживео сам страшна и лоша искуства при покушају сређивања стана....ВИ, сви заједно , становници насеља "СТЕПА"
не само да сте ме примили као члана, него сам на тадашњем ФОРУМУ- подгрупа препоруке, добио већи број савета и препорука о мајсторима, а које су биле ТАЧНЕ У 98% СЛУЧАЈЕВА !!!!
Моја молба и питање : постоји ли могућност да неко од Управе или обичних чланова постави НОВУ ТЕМУ : МАЈСТОРИ ( или нпр. ПРЕПОРУКЕ за МАЈСТОРЕ) или слично........ Хвала на времену и простору и поздрав од члана : duka65

Корисников грб
Artifijus
Уредник
Поруке: 21
Придружен: 11 Мар 2019, 23:27
Место: pored doma zdravlja

Re: Нови сајт и форум Удружења

Порука од Artifijus »

Hvala puno u ime svih članova foruma. Svima nama je stepa.rs mnogo pomogao.
Novu temu možete i vi da otvorite, ne mora neko od urednika.
Pozdrav i svako dobro!

Пошаљи Одговор