Parkić u naselju

pavlovicnemanja
Станар
Поруке: 20
Придружен: 13 Мар 2019, 09:51

Parkić u naselju

Порука од pavlovicnemanja »

Pozdrav komšije, svesni smo da u naselju više nemamo ni jedan normalan i dobro uredjeni parkić, svi su postali razlupani i nefunkcionalni. Da li postoji neki plan ili ideja i naravno ko je nadležan za sanaciju istih? Koja bi bila eventualno alternativa da se okupimo i da zajedno napravimo neki parkić ili popravimo već postojeće? Da napravimo neki lep, veliki parkić gde bi deca mogla da se igraju a ne da se svaki put brinemo da li će vrteška ili ljuljaška da se otkače.

Dzumara
Станар
Поруке: 44
Придружен: 21 Мар 2019, 08:54

Re: Parkić u naselju

Порука од Dzumara »

Problem je malo širi nego što se čini, stoji da gradsko zelenilo neće da uređuje zelene površine u našem naselju a kamoli da još prave parkiće za decu i ako je to njihov posao a ljute se kada sami uređujemo... U naselju gde se svake godine rodi preko 200 beba a ima mesta za 11 beba u predskolskom objektu, treba tražiti da se u naselju napravi još dva velika objekata za decu a ne da nam vređaju inteligenciju sa igrom "restitucija". Ovde je restitucija izgovor za izbegavanje obaveza države, zna se tačno koji smo projekat platili državi i koje objekte taj projekat sadrži.

Deca nam se leče u lokalu predviđenom za kafić i jednom doktorkom za decu koja radi jednu smenu... jer neće da naprave obećani i plaćeni Dom zdravlja... a dece koliko voliš. Jel to briga za decu?

Državo, a da ja tebi dam otkaz?
Слика

Слика
https://www.klotfrket.com/2017/07/blog-post_13/
Pesimista vidi samo tamu u tunelu. Optimista vidi svetlo na kraju tunela. Realista vidi da je to svetlo zapravo voz.

bojanpaunovic
Станар
Поруке: 2
Придружен: 25 Јун 2020, 22:22

Re: Parkić u naselju

Порука од bojanpaunovic »

Tuziti građevinsku direkcijiu i drzavu pod hitno. Vec godinama se nista ne menja a i ono sto je bilo propada svi stanovi su posteno i iznad cene placani da bi se trpeo ovakav drzavni kriminal. Stvarno me ne interesuje ko kako i zasto nije niti to treba da bude nas problem. Hajde da se skupimo svi platimo dobrog advokata pa da vidimo da li ovako nesto moze. Stanovi su prodavani sa stavkom da ce ovo sve biti. Nema cak ni drveca da ima hladovine oko parkova a dalje i da ne pricamo. Eto molio bih osnivace sajta na ovakvu akciju legalnim putem a ne protestima. Zna se sta je prevaren kupac koji je stan bas zbog ovoga kupio platio i pretplatio. Ako nista od izgradnje mora se platiti odsteta po svakom stanu.

Пошаљи Одговор