Почетак Форуми Издвајамо Обавештења Нови сајт и форум Удружења

 • This topic is empty.
Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #1070
  UdruženjeUSNSS
  Гост

  Поштоване грађанке и грађани насеља Степа Степановић,

  са великим задовољством вас обавештавамо да смо у претходном периоду оформили сајт и нови форум.

  Можете писати на новом форуму Удружења.

  Као један од основних канала комуникације, форум је од 2012. године значајно утицао на наше насеље и био редовно праћен од великог броја људи. Молимо вас да отварате теме и без устезања пишете о свим добрим и лошим странама насеља. Јавност рада и добронамерне критике први су корак ка побољшању квалитета живота и заштити наших интереса. Потрудимо се сви заједно да форум што пре заживи (препорука је да сви користимо ницкове са старог форума, како бисмо остали препознатљиви).

  Позивамо грађане нашег насеља да подрже будуће акције. Оне не само да директно утичу на наш свакодневни живот, већ су и више од тога: нпр. обезбеђивање услова за изградњу неопходних садржаја директно је утицало на повећање цене станова у насељу.

  Иза нас је остао тежак период рада, након којег је Удружење изашло јаче и са унапређеним капацитетима.

  Учланите се у Удружење како бисмо били још јачи; уколико нисте у могућности да будете активни чланови, рад Удружења можете помоћи и донацијама. Суштински, читаво насеље доживљавамо као велико Удружење, јер радимо за заједнички интерес и добробит свих, без изузетка. Крупни проблеми још увек нису затворени, зато очекујемо подршку на терену. Јер се само заједно и сложно можемо изборити против деградације насеља, само узајамном подршком бићемо у могућности да обезбедимо услове за изградњу садржаја који су нам неопходни.

  Од нас све зависи!

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.