Скочи на садржај

Нови сајт и форум Удружења

  • од

Поштоване грађанке и грађани насеља Степа Степановић,

са великим задовољством вас обавештавамо да смо у претходном периоду оформили сајт и нови форум.

Можете писати на новом форуму Удружења.

Као један од основних канала комуникације, форум је од 2012. године значајно утицао на наше насеље и био редовно праћен од великог броја људи. Молимо вас да отварате теме и без устезања пишете о свим добрим и лошим странама насеља. Јавност рада и добронамерне критике први су корак ка побољшању квалитета живота и заштити наших интереса. Потрудимо се сви заједно да форум што пре заживи (препорука је да сви користимо nick-ове са старог форума, како бисмо остали препознатљиви).

Позивамо грађане нашег насеља да подрже будуће акције. Оне не само да директно утичу на наш свакодневни живот, већ су и више од тога: нпр. обезбеђивање услова за изградњу неопходних садржаја директно је утицало на повећање цене станова у насељу.

Иза нас је остао тежак период рада, након којег је Удружење изашло јаче и са унапређеним капацитетима. Учланите се у Удружење како бисмо били још јачи; уколико нисте у могућности да будете активни чланови, рад Удружења можете помоћи и донацијама. Суштински, читаво насеље доживљавамо као велико Удружење, јер радимо за заједнички интерес и добробит свих, без изузетка. Крупни проблеми још увек нису затворени, зато очекујемо подршку на терену. Јер се само  заједно и сложно можемо изборити против деградације насеља, само узајамном подршком бићемо у могућности да обезбедимо услове за изградњу садржаја који су нам неопходни.

Од нас све зависи!