Скочи на садржај

Саобраћајна веза насеља са Улицом војводе Степе; Дирекција: рок је продужен до децембра 2021. године

С обзиром на одговор Дирекције да је продужен рок за завршетак радова до априла месеца (https://usnss.rs/saobracajna-veza-naselja-sa-ulicom-vojvode-stepe-direkcija-cekajte-do-aprila/), данас смо поново послали упит:

… у фебруару 2021 Удружење станара насеља Степа Степановић је послало допис са питањем зашто радови нису завршени у наведом року и када ће радови бити завршени? У одговору нам је сугерисано да ће радови бити завршени у априлу 2021.

Радови нажалост још увек нису ни почели те молимо да нам јасно и тачно саопштите када ће тачно радови бити завршени како бисмо могли ту информацију да поделимо са станарима насеља и покушамо да смиримо тензије и ескалирано незадовољство услед вишеструког померања рока завршетка радова.

Стигао је одговор који преносимо у целости:

Poštovani,

S obzirom da kompletiranje tehničke dokumentacije zavisi i od postupanja drugih organa i institucija, rok za izvođenje radova na izgradnji saobraćajne veze naselja Stepa Stepanović sa Ulicom vojvode Stepe produžen je do decembra 2021. godine.

S poštovanjem,

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P. +381(11)20-41-300 info@beoland.com Njegoševa 84, 11000 Beograd, Srbija | www.beoland.com